Aperitive si salate Legume Salate Slowly Veggie Vegetarian

Salată de cartofi cu avocado

Ce spuneți de o salată pe cât de simplă pe atât de nutritivă?

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 500 g cartofi noi
  • 1 linguriță ulei măsline
  • suc proaspăt de lămâie
  • 2 avocado
  • 1 mână de migdale
  • vlăstari de muștar

Modalitate de preparare:

  1. Se taie cartofii în rondele groase și se fierbe timp de aproximativ 10 minute până când se înmoaie, apoi se scurg de excesuld e apă și se transferă într-un bol.
  2. Bateți sucul de ulei de măsline și lămâie împreună într-un castron mare, cu un pic de sare și piper, apoi se stropesc cartofii fierbinți și se lasă să se răcească.
  3. Tăiați fructul avocado pe jumătate, îndepărtați sâmburele și coaja și tăiați în bucăți similare cu cartofii.
  4. Când salata este gata de a fi  servită, amestecați toate ingredientele cu cartofii și serviți imediat.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE