Salate

Salată de paste cu ciuperci

Folosește tortellini umpluți cu spanac pentru o salată spectaculoasă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții:4

Ingrediente:

  • 500 g tortellini cu ricotta și spanac
  • 500 g ciuperci champignon
  • 200 g bureți galbeni
  • 100 mânătărici
  • 3 fire ceapă verde
  • 1 cățel usturoi
  • 2 linguri ulei măsline
  • 50 ml vin Marsala sec
  • 100 ml supă de carne
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 legătură busuioc

Modalitate de preparare:

  1. Fierbeți pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.
  2. Strecurați și lăsați-le să se răcească.
  3. Încingeți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și tocați usturoiul mărunt.
  4. Căliți ceapa, usturoiul și la final ciupercile.
  5. Stingeți cu vinul și supa de carne.
  6. Fierbeți sosul acoperit timp de 10 minute, la foc mic.
  7. Îndepărtați tigaia de pe sursa de foc și condimentați cu sare și piper.
  8. Adăugați oțetul și 1 lingură de ulei de măsline.
  9. Adăugați tortellini în sosul de ciuperci, adăugați frunze de busuioc tocate și acoperiți salata cu folie.
  10. Lăsați la rece pentru aproximativ 1 oră și serviți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE