Peste Salate

Salată de rucola cu portocale și pește afumat

Iată ce poți face cu o mână de rucola, o portocală și niște pește afumat.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 3 portocale
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare de mare
  • piper măcinat
  • 200 g frunze de rucola
  • 2 fileuri păstrăv afumat

Modalitate de preparare:

  1. Curăță portocala îndepărtând coaja și partea albă.
  2. Taie feliile de portocală printre membrane și la final stoarce pielițele rămase pentru a obține o cantitate generoasă de suc.
  3. Amestecă uleiul de măsline cu puțină sare și piper, adaugă sucul de portocală și bate cu un tel pentru a amesteca.
  4. Adaugă rucola peste feliile de portocală și rupe păstrăvul în fâșii, apoi amestecă toat eingredientele.
  5. Stropește cu sosul preparat și servește.
  6. Pentru și mai multă culoare, aruncă la final o mână de semințe de rodie.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE