Aperitive si salate Legume Salate Slowly Veggie Vegetarian

Salată de sparanghel cu brânză feta

O salată ușoară ce poate fi servită ca aperitiv.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 60 ml ulei măsline
  • 3 linguri suc lămâie
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 2 linguri chives tocat
  • câteva crenguțe de cimbru
  • sare și piper măcinat după gust
  • 600 g sparanghel
  • 200 g brânză feta

Modalitate de preparare:

  1. Se combină uleiul de măsline, lămâia, pătrunjelul,ceapa chives și cimbru intr-un bol mic.
  2. Se adaugă un vârf de cuțit de sare și piper.
  3. Amestecați până amestecul se combină, apoi lăsați-l deoparte.
  4. Blanșați sparanghelul timp de 1 minut cu apă clocotită, apoi îndepărtați-l cu o lingură.
  5. Aranjați sparanghelul pe o farfurie de servire.
  6. Presărați cu felii fine de feta și stropiți cu amestecul preparat anterior.
  7. Poftă mare.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE