Salate

Salata Nicoise calda cu somon

  1. Adu un vas cu apă în punctul de fierbere apoi adaugă cartofii pentru 12-15 minute până când cartofii sunt moi.
  2. În acest timp într-un vas cu abur, pregătește somonul conform timpul de preparare de 6-8 minute.
  3. Când cartofii sunt aproape gata, adaugă fasolea verde pentru câteva minute.
  4. Scurge legumele de excesul de apă și plasează-le într-un bol de salată.
  5. Adaugă măslinele și roșiile deshidratate împreună cu somonul rupt în bucăți.
  6. Într-un bol mic amestecați usturoiul, sucul de lămâie, ulei, sare și piper după gust.
  7. Stropește salata cu acest amestec.
  8. Amestecă pentru a distribui aromele uniform și servește.

Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

salata_nicoise_cadla_cu_somon.jpg

  • 400 g cartofi baby
  • 2 fileuri somon
  • 1 pumn măsline kalamata
  • 1 pumn roșii deshidratate
  • 1 cățel usturoi zdrobit
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 1 lingură ulei măsline
  • 200 g fasole verde
O modalitate rapidă pentru a servi somonul este această renumită salată Nicoise.
Numar de portii
2
Facebook Comments


Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE