Aperitive si salate Legume Sandvisuri si tarte

Bruschete cu sfeclă roșie și brânză de capră

Bruschete din cele mai apetisante chiar la tine pe masă!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 150 g brânză de capră
  • 1 linguriță muștar Dijon
  • 50 ml cidru
  • 6 fire ceapă verde, fin tocată
  • 1 ou
  • 400 g pâine feliată subțire
  • 1 sfeclă roșie (aproximativ 150 g) curățată
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1/2 legătură mărar, tocat
  • năsturel pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Încingeți o tigaie tip grill la foc mediu. Încingeți și cuptorul în partea de sus la 200 de grade.
  2. Într-un castron mare, combinați împreună brânza, muștarul, cidru, ceapa verde și oul până sunt complet amestecate.
  3. Se pun feliile de pâine în tigaie și se prăjesc pe ambele părți.
  4. Montați feliile de pâine într-o tavă și adăugați pe fiecare amestec de brânză.
  5. Introduceți la cuptor 8-10 minute.
  6. Se taie în bucăți mari sfecla roșie și apoi într-un procesor de alimente, se mărunțește.
  7. Se adaugă jumătate din cantitatea de mărar tocat și zeama de lămâie, apoi se amestecă pentru a combina.
  8. Adăugați amestecul de sfeclă peste pâinea cu brânză în momentul servirii.
  9. Presărați mărar tocat la final și serviți cu salată de năsturel sau ca atare.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE