Sandvisuri si tarte

Wrap picant cu pui si avocado

  1. Amestecați carnea de pui feliată subțire cu sucul de limetă, praful de ardei și usturoiul.
  2. Încingeți o tigaie  și prăjiți carnea de pui pentru câteva minute.
  3. Între timp încălziți bucățile de tortilla conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  4. Tăiați avocado și două și feliați-l, apoi așezați feliile de avocado pe fiecare foaie de tortilla.
  5. Așezați pui cald din tigaie și presărați deasupra bucăți de ardei roșu și coriandru tocat.
  6. Împachetați, tăiați în jumătate și serviți.

Credit Foto: Thinkstocks/ getty images

Poza principala

wrap_picant_cu_pui_si_avocado.jpg

  • 1 piept de pui, feliat subțire
  • sucul de la 1/2 limetă
  • 1/2 linguriță praf ardei iute
  • 1 cățel usturoi tocat
  • 1 linguriță ulei măsline
  • 2 tortilla
  • 1 avocado
  • 1 ardei iute roșu feliat
  • câteva crenguțe de coriandru tocat
Masa de prânz într-o variantă de fast food chiar la tine acasa, cu piept de pui, limetă și avocado.
Numar de portii
2
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE