Aperitive si salate

Somon cu fenicul

Starter în câteva minute, folosind ca ingredient de bază somon afumat.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 150 g somon afumat
  • 1 fenicul, fin feliat
  • 1 ceapă roșie, fin feliată
  • sucul de la 1 limetă
  • 2 lingurițe oțet din vin alb
  • 3 linguri ulei măsline
  • piper negru

Modalitate de preparare:

  1. Distribuiți somonul în 4 farfurii.
  2. Amestecați feniculul, ceapa roșie, sucul de lămâie, oțetul din vin alb cu ulei de măsline și un praf de piper negru măcinat.
  3. Așezați deasupra bucăților de somon și serviți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE