Retete

Briose cu migdale fara gluten

  1. Preîncălziți cuptorul la 150 grade.
  2. Prăjiți migdalele pentru 10 minute într-o tavă de cuptor.
  3. Lăsați-le să se răcească.
  4. Modificați temperatura cuptorului la 180 de grade.
  5. Ungeți formele pentru brioșe cu unt.
  6. Tăiați marțipanul în cuburi și amestecați-l cu untul.
  7. Adăugați zahăr și sare și mixați până când compoziția devine spumoasă.
  8. Adăugați esența de migdale și treptat câte un ou.
  9. Amestecați făina de migdale ( migdalele măcinate ) cu laptele și turnați amestecul peste compoziția din marțipan.
  10. Umpleți fiecare forma cu trei sferturi și introduceți tava în cuptor.
  11. Coaceți pentru aproximativ 25 de minute până când se rumenesc.
  12. Topiți ciocolata pe baie de aburi și glazurați brioșele.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

briose_cu_migdale_fara_gluten.jpg

  • 50 g migdale tocate
  • 50 g marțipan crud
  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 100 g zahăr
  • 1 vârf cuțit sare
  • 1 linguriță esență migdale
  • 3 ouă
  • 200 g făină fără gluten
  • 50 g migdale măcinate
  • 2 lingurițe praf de copt din bitartrat de potasiu 
  • 4 linguri lapte
  • 150 g ciocolată 85% cacao
  • unt pentru uns
Dieta fără gluten, căutată de cât mai multe persoane.
Numar de portii
12
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE