De post Retete

Cornuleţe de post

1. Freacă margarina spumă. Toarnă treptat borșul fierbinte și ¼ linguriţă cu sare. Încorporează făină proaspăt cernută. Frământă până obţii un aluat potrivit de tare.

2. Întinde din aluat foi rotunde și subţiri de 0,5 cm. Cu ajutorul unui cuţit, taie din centru dreptunghiuri.

3. Pune la bază ce umplutură vrei (gem de prune, rahat, marmelada) și rulează în formă de cornuleţe. Așază-le în tava neunsă și coace-le la foc moderat, aproximativ 30 de minute.

4. Când aceste cornulete rapide de post s-au răcorit puţin, presară pe ele zahăr pudră din belșug.

 

Orez cu lapte de cocos si banane

 

Sugestie Le poţi umple cu rahat sau marmeladă amestecată cu nucă tocată mărunt.

Poza principala

cornulete_mici.jpg

250 g margarină

1 pahar cu borş fierbinte

făină cât cuprinde

sare

 

Jeleuri aromate

Cornulețe sunt delicioase și fragede chiar dacă sunt de post. Încearcă și tu rețeta!
Numar de portii
10
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE