Biscuiti si fursecuri Deserturi

Biscuiți cu ciocolată și nuci pecan

Delicii ciocolatoase pentru cafeaua de dimineață.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 12

Ingrediente:

  • 200 g ciocolată neagră, ruptă în bucăți
  • 100 g unt, tăiat cuburi
  • 50 g zahăr muscovado
  • 85 g zahăr pudră
  • 1 linguriță extract vanilie
  • 1 ou, bătut
  • 100 g nuci pecan
  • 100 g făină
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 180 ° C.
  2. Se topește 85 g ciocolată în cuptorul cu microunde  timp de 1 minut sau pe baie de aburi.
  3. Combinați untul, ambele tipuri de zahăr, vanilia și oul până la omogenizare, apoi se adaugă trei sferturi din nuci și încă trei sferturi din ciocolata rămasă, apoi făina și bicarbonatul de sodiu.
  4. Cu o linguriță distribuiți aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, distanțate, apoi presărați nucile și ciocolata rămasă .
  5. Se dă tava la cuptor timp de 12 minute, apoi se lasă să se răcească.
  6. Pot fi păstrate într-o cutie timp de până la 3 zile.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE