Biscuiti si fursecuri Deserturi

Biscuiți cu ovăz și banane

Gustări nevinovate pentru toată familia!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 12

Ingrediente:

  • 150 g banane
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 200 g fulgi ovăz
  • 46 g fulgi cocos
  • 1 mână stafide sau bobițe de ciocolată
  • 70 g sirop de arțar
  • 60 ml ulei măsline sau unt

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 130 ° C.
  2. Se combină toate ingredientele într-un castron mare.
  3. Se amestecă bine cu mâinile până când amestecul începe să se lege.
  4. Puteți combina într-un procesor de alimente.
  5. Modelați 12 prăjituri, aplatizați ușor și așezați-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  6. Se coc timp de 30 – 35 minute sau până când devin aurii.
  7. Se lasă la răcit și se servesc.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE