Deserturi Prajituri si tarte

Brioșe cu pere

Surpriza acestor brioșe constă în caramelul din interior.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 12

Ingrediente:

  • 300 g făină cu agent de creștere
  • 1 linguriță praf de copt
  • 2 lingurițe scorțișoară
  • 85 g zahăr pudră
  • 250 ml lapte
  • 2 ouă bătute
  • 100 g unt topit
  • 2 pere, tăiate cuburi
  • 100 g caramele (toffee) bucăți
  • 25 g fulgi migdale

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 ° C .
  2. Tapetați 12 găuri brioșă cu forme de hârtie.
  3. Adăugați făina, praful de copt, scorțișoara și un vârf de cuțit de sare într-un castron mare, apoi se amestecă zahărul.
  4. Se amestecă împreună laptele, ouăle și untul topit într-o cană mare și se toarnă în amestecul uscat dintr-o dată, împreună cu perele și o treime din caramele.
  5. Se amestecă compoziția până începe să se combine.
  6. Se distribuie amestecul în formele de brioșă, se adaugă restul caramelelor și fulgii de migdale.
  7. Se introduce tava la cuptor pentru 25-30 de minute.
  8. Se lasă pe un raft de sârmă să se răcească înainte de a fi servite.
  9. Ideal este să fie călduțe pentru a se simți gustul minunat al caramelelor. Pot fi reîncălzite și la cuptorul cu microunde.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE