Deserturi Vegetarian

Brioșe musli

Carbohidrați buni pentru organism într-o gustare perfectă chiar înainte de antrenament.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 10

Ingrediente:

  • 200 g fulgi ovăz
  • 125 g făină de alac
  • 25 g semințe de in
  • 80 g stafide
  • 2 lingurițe praf de copt (fără gluten)
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 250 g iaurt grecesc
  • 4 ouă
  • 60 ml ulei macadamia
  • 2 linguri miere de albine
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 2 mere

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 160 ° C.
  2. Se combină ovăzul într-un bol cu semințele de in, stafidele, praful de copt, scorțișoara, iaurtul, ouăle, uleiul, mierea de albine și extractul de vanilie.
  3. Lăsați la macerat timp de 10 minute pentru a permite ovăzului să se înmoaie.
  4. Se adaugă 1 măr ras.
  5. Se adaugă făina de alac și se amestecă ușor pentru a forma compoziția.
  6. Turnați în formele de brioșe, care sunt căptușite cu cupe de hârtie.
  7. Se presară cu fulgi de ovăz și se introduc la cuptor.
  8. Se lasă la cuptor timp de 15 minute la 160 C, apoi feliați celălalt mere în 10 felii subțiri și introduceți câte o felie de măr în partea de sus a fiecărei brioșă.
  9. Se lasă la cuptor timp de încă 20 de minute sau până când brioșă este gătit.
  10. Se scoate tava din cuptor.
  11. Ungeți cu puțină miere.
  12. Serviți cu iaurt grecesc/fructe la alegere.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE