Deserturi Fructe

Capsuni cu pesto de fistic

O salată diferită de fructe servită cu pesto de fistic.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 800 g căpșuni
  • 4 linguri suc de coacăze
  • 2 linguri lichior de cireșe
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 50 g fistic
  • 40 g ciocolată albă
  • 1 linguriță zahăr pudră
  • 2 linguri smântână grasă
  • câteva frunze de mentă

Modalitate de preparare:

  1. Spălați și curățați căpșunile. Tăiați-le în sferturi și plasați-le într-un bol.
  2. Stropiți-le cu suc de coacăze, lichior de cireșe, 2 linguri de zahăr pudră și 1 lingură de zeamă de lămâie.
  3. Amestecați ingredientele, acoperiți vasul cu folie și lăsați-le să stea la rece pentru 30 de minute.
  4. Sfărâmați ciocolata albă cu un cuțit.
  5. Plasați fisticul și ciocolata într-un tocător și măcinați-le.
  6. Transferați amestecul într-un bol și adăugați peste el 1 lingură de zeamă de lămâie, 1 linguriță zahăr pudră și smântâna.
  7. Amestecați pentru a combina toate ingredientele.
  8. Distribuiți căpșunele în farfurii și presărați deasupra pesto de fistic.
  9. Decorați cu mentă și serviți.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE