Creme si jeleuri Deserturi Prajituri si tarte Torturi

Cea mai bună rețetă de tiramisu

Adu Italia la desert cu cea mai reprezentativă rețetă!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid + timpul de răcire

Porții: 6

Ingrediente:

  • 560 ml smântână
  • 250 g mascarpone
  • 75 ml marsala
  • 5 linguri zahăr pudră
  • 300 ml cafea instant
  • 175 g pișcoturi
  • 25 g ciocolată neagră
  • 2 lingurițe pudră de cacao

Modalitate de preparare:

  1. Plasați smântâna, brânza mascarpone, marsala și zahărul într-un castron mare.
  2. Combinați până când obțineți un amestec ferm.
  3. Turnați cafeaua într-un vas adânc și scufundați pișcoturile pe rând pentru câteva secunde.
  4. Montați pișcoturile în vasul pregătit pentru tiramisu.
  5. Acoperiți-le cu jumătate din crema preparată din mascarpone.
  6. Răzuiți deasupra ciocolată neagră și repetați operațiunea cu restul pișcoturilor și crema de brânză.
  7. Lăsați vasul la frigider pentru minim 2 ore, ideal ar fi pe parcursul nopții.
  8. Înainte de servire presărați cacao și restul ciocolatei.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE