Creme si jeleuri Deserturi

Cel mai rapid tiramisu la pahar

Nu știi să pregătești un desert de top? Nici nu este nevoie, această rețetă te salvează din orice situație. Cel mai rapid tiramisu la pahar!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 150 g smântână 48 % grăsime
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 250 g mascarpone
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • 3 linguri Marsala
  • 250 ml espresso, la temperatura camerei
  • 20 pișcoturi de șampanie
  • cacao pudră, pentru decor

Modalitate de preparare:

  1. Într-un castron se combină smântâna cu 3 lingurițe de zahăr pudră și se mixează până câns se întărește.
  2. Se încorporează crema de mascarpone, esența de vanilie și 1 lingură de marsala.
  3. Combinați cafeaua cu restul de Marsala.
  4. Pregătiți pahare pentru servire și înmuiați 4 pișcoturi în amestecul de cafea, apoi așezați-le în pahar.
  5. Deasupra pișcoturilor turnați amestec de mascarpone.
  6. Repetați operațiunea până la epuizarea ingredientelor.
  7. Dați la rece pentru 20 de minute.
  8. Pudrați cu cacao înainte de servire.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE