Creme si jeleuri Deserturi

Fondue de ciocolată cu fructe proaspete

Desertul suprem servit alături de un platou cu fructe proaspete.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții:4-6

Ingrediente:

  • 100 g ciocolată neagră ( 70 % cacao )
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 100 ml lapte
  • 4-6 mâini fructe ( mango, căpșune, ananas )

Modalitate de preparare:

  1. Zdrobiți tableta de ciocolată, în ambalaj, apoi desfaceți-o și puneți-o într-un bol mic pentru microunde împreună cu extractul de vanilie.
  2. Plasați vasul în cuptorul cu microunde la putere maximă pentru 1 1/2 minute, lăsați-o să stea câteva secunde, amestecați, apoi puneți-o din nou în cuptor pentru încă 1 minut.
  3. Între timp tocați frcutele în bucățele și felii cât o înghițitură și așezați-le pe un platou.
  4. Scoateți bolul din cuptor și amestecați până când se topește toată ciocolata.
  5. Așezați bolul pe platou și serviți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE