Deserturi

Pavlova cu ciocolata

  1. Preîncăzliți cuptorul la 200 grade.
  2. Tapetați o tavă de cuptor cu hârtie de copt.
  3. Luați o tavă de tort cu diametrul de 20 de cm și trasați conturul acesteia pe hârtia de copt.
  4. Mixați albușurile la viteză mare adăugând zahărul.
  5. Mixați pentru aproximativ 8 minute până când amestecul este ferm.
  6. Adăugați pudra de cacao în bezea și amestecați.
  7. Folosind o spatulă răsturnați bezeaua pe hârtia de copt rotundă având grijă să nu depășiți, bezeaua se va extinde în timpul coacerii.
  8. Coaceți bezeaua pentru 1 oră lăsând ușa cuptorului ușor deschisă.
  9. Lăsați bezeaua să se răcească pe raftul cuptorului, acoperită, timp de 1 zi.
  10. Topiți ciocolata și untul pe baie de aburi, amestecând din când în când.
  11. Pentru a asambla pavlova, adăugați smântâna bătută în centrul bezelei, adăugați 1 mână de migdale măcinate și toppingul de ciocolată.
  12. Serviți imediat.

Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

pavlova_cu_ciocolata.jpg

  • 4 albușuri de ou mare
  • 200 g zahăr brun
  • un vârf cuțit sare
  • 2 linguri pudră cacao
  • 360 g smântână
  • câteva migdale pentru decor
  • 100 g ciocolată neagră pentru ornat
  • 1 linguriță unt
Cel mai spectaculos desert pentru noaptea dintre ani.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments


Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE