Deserturi

Pavlova cu pere

  1. Pentru început pregătim blatul pavlova.
  2. Batem albușurile într-un bol până când încep sa prindă vârfuri rigide.
  3. Treptat se adaugă câte 1 lingură cu zahăr pudră din cele 225 grame și câte un vârf de făină de porumb.
  4. La final, compoziția trebuie să fie netedă și lucioasă.
  5. Se încălzește cuptorul la 150 de grade.
  6. Pregătiți un cerc cu diametrul de 20 de cm pregătit cu hârtie de copt.
  7. Transferați bezeaua în formă și coaceți pentru 50 de minute.
  8. Lăsați-o să se răcorească tot în cuptor, nu scoateți blatul brusc la rece.
  9. Pregătiți umplutura, încălzind untul într-o tigaie, în care adăugați feliile de pere.
  10. Ferbeți la foc potrivit pentru 2-3 minute.
  11. Adăugați zahărul și lăsați-le să se caramelizeze, având grijă să nu se ardă.
  12. Turnați iaurtul grecesc în mijlocul blatului Pavlova.
  13. Adăugați perele ușor răcite și stropiți cu caramelul obținut.
  14. Ideal este să îl lăsați 2-3 zile la frigider înainte de a fi servit.

Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

pavlova_cu_pere.jpg

  • 4 albușuri
  • 225 g zahăr pudră
  • 1 linguriță făină porumb
  • 12 felii pere ( 2 pere )
  • 50 g unt
  • 75 g zahăr pudră ( pentru topping )
  • 250 g iaurt grecesc
Pavlova într-o altă prezentare, caramelizată cu pere și umplută cu iaurt grecesc. Nu puteți refuza, nu-i așa?
Numar de portii
6
Facebook Comments


Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE