Deserturi Slowly Veggie Vegetarian

Porridge de quinoa cu piersici și cardamom

Mic dejun consistent și aromat. Încearcă un porridge pentru mâine dimineață.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 75 g quinoa
  • 25 g fulgi ovăz
  • 4 păstăi cardamom
  • 250 ml lapte migdale (neîndulcit)
  • 2 piersici coapte, tăiate felii
  • 1 linguriță sirop arțar

Modalitate de preparare:

  1. Combinați quinoa, ovăzul și păstăile de cardamom într-o cratiță mică cu  250 ml apă și 100 ml de lapte de migdale.
  2. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe ușor timp de 15 minute, amestecând din când în când.
  3. Se toarnă  laptele de migdale rămas și se fierbe timp de 5 minute până devine ca o cremă.
  4. Îndepărtați păstăile de cardamom.
  5. Distribuiți amestecul în boluri și adăugați deasupra piersicile feliate și stropiți cu sirop de arțar.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE