Deserturi Prajituri si tarte Slowly Veggie Vegetarian

Prăjitură raw cu caramel

Prăjitură delicioasă din ingrediente naturale, fără foc și fără zahăr.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid + timpul de răcire de 3 ore

Porții: 15

Ingrediente:

Pentru bază:

  • 130 g nuci caju
  • 90 g nucă de cocos deshidratată
  • 150 g curmale, înmuiate în prealabil
  • 1 lingură ulei nucă de cocos

Pentru crema de caramel:

  • 150 g curmale înmuiate, fără sâmburi
  • 100 g ulei nucă de coco, topit
  • 100 g sirop arțar
  • 240 ml apă caldă
  • 1 linguriță sare roz de Himalaya

Pentru glazură:

  • 50 g ulei nucă de cocos
  • 25 g pulbere cacao
  • 1 lingură sirop de arțar
  • 1/3 linguriță sare

Modalitate de preparare:

  1. Tapetați cu folie alimentară un recipient cu diametrul de 15 X 20 cm, folosind cantitate dublă de folie pentru a și acoperi preparatul.
  2. Combinați ingredientele pentru bază într-un procesor de alimente.
  3. Montați baza în recipientul pregătit aplatizând bine.
  4. Amestecați ingredientele pentru cremă într-un blender.
  5. Pulsați până aveți o compoziție omogenă.
  6. Turnați crema deasupra bazei.
  7. Utilizați o spatulă pentru a distribui în mod egal.
  8. Introduceți vasul la congelator.
  9. Combinați ingredientele pentru glazură și adăugați amestecul peste primele straturi.
  10. Lăsați la rece pentru minim 3 ore.
  11. Scoateți preparatul din recipient trăgând de folie și feliați.
  12. Se păstrează la rece timp de 4 săptămâni.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE