Creme si jeleuri Deserturi

Spumă de ciocolată

Desert ușor de realizat și de top pentru seri frumoase alături de prieteni.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 250 g smântână lichidă pentru frișcă
  • 150 g ciocolată neagră
  • 2 ouă
  • 2 linguri de zahăr

Modalitate de preparare:

  1. Pentru început se separă albușurile de gălbenușuri.
  2. Combinați într-un vas smântâna lichidă cu ciocolata neagră și plasați pe baie de abur pentru a topi și omogeniza amestecul.
  3. Când ciocolata s-a topit, adăugați gălbenușurile și mențineți pe foc pentru încă 1 minut.
  4. Bateți albușurile cu mixerul până devin spumă. Adăugați zahărul și continuați să mixați.
  5. Adăugați acest amestec peste ciocolată, amestecând cu un tel continuu.
  6. Distribuiți în pahare și lăsați desertul la rece pentru câteva ore.
  7. Completați cu fructe înainte de servire, pentru un plus de aromă.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE