Creme si jeleuri Deserturi

„Supă” de ciocolată

Un amestec de cafea cu brandy și ciocolată neagră, pentru dimineți de răsfăț la superlativ.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 150 ml smântână lichidă
  • 200 g ciocolată neagră
  • 100 ml cafea tare
  • 4 linguri brandy (opțional)
  • înghețată de vanilie pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Puneți smântâna într-o cratiță la foc mediu și aduceți încet în punctul de fierbere.
  2. Între timp, se taie ciocolata în bucăți mici cu ajutorul unui cuțit și preparați cafeaua.
  3. Odată ce crema este în punctul de fierbere, opriți căldura și adăugați ciocolata tocată.
  4. Se amestecă ușor până devine complet netedă, apoi se adaugă cafeaua și brandy.
  5. Pentru a servi, se împarte în 4 boluri mici și se adaugă o lingură de înghețată de vanilie pentru fiecare porție.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE