Carne Feluri principale Fripturi

Bibilică cu salată de roșii

Astăzi la cină avem bibilică cu salată de roșii și cartofi la cuptor.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: mediu

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 bucăți de piept de bibilică, la 130 de grame fiecare
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 1/2 lingură ulei de măsline
  • câteva crenguțe de cimbru
  • 2-3 roșii
  • 1 ceapă roșie
  • cartofi la cuptor (opțional)

Modalitate de preparare:

  1. Fasonați pieptul de bibilică și condimentați cu sare și piper.
  2. Încingeți o cratiță mare și puneți în ea ulei de măsline.
  3. Adăugați pieptul de bibilică cu pielea în jos, împreună cu crenguța de cimbru și prăjiți timp de 4-5 minute.
  4. Întoarceți carnea și continuați să prăjiți și pe cealaltă parte timp de încă 2 minute.
  5. Transferați carnea pe o farfurie fierbinte și lăsați-o să se odihnească la cald.
  6. Între timp, preparați o salată de roșii cu ulei de măsline și ceapă roșie.
  7. Iar ca și garnitură vă recomandăm un piure de cartofi sau cartofi crocanți la cuptor.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE