Feluri principale Peste

Calcan a la menuiere, de la Martha Stewart

Pregătește o masă de pește folosind rețeta perfectă a lui Martha Stewart.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • un calcan (500-750 g, fasonat)
  • sare
  • piper măcinat
  • 45 g unt topit
  • 60 g făină
  • 60 g unt nesărat, tăiat cuburi
  • 1 lingură frunze tocate de pătrunjel
  • 2 lămâie, tăiată în două

Modalitate de preparare:

  1. Asezonați peștele cu sare și piper, timp în care puneți la încins untul topit.
  2. Tapetați peștele cu făină și apoi scuturați de exces și așezați peștele în tigaie cu pielea în jos și sotați până se rumenește, aproximativ 4 minute.
  3. Folosiți o spatulă pentru pește pentru a-l putea întoarce cu grijă, apoi sotați și pe partea cealaltă până devine brun auriu, cam încă 3 minute.
  4. Puneți cuburile de unt în tigaia fierbinte în jurul peștelui și lăsați-l să se topească.
  5. Presărați pătrunjel peste pește.
  6. Când untul începe să facă spumă, stoarceți peste el lămâia, apoi începeți să puneți cu lingura din acest sos peste pește.
  7. Transferați peștele pe un platou și serviți.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE