Carne Feluri principale Fripturi

Cotlete de miel picante a la Gordon Ramsey

Pregătește niște cotlete de miel ca un profesionist.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: mediu

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 X 6 cotlete de miel cu os
  • 1 linguriță boabe de ienibahar măcinate
  • 1 linguriță piper negru măcinat
  • 1 linguriță ghimbir măcinat
  • 1 linguriță schinduf măcinat
  • 1 linguriță scorțișoară măcinată
  • 1/2 linguriță nucșoară proaspăt rasă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură ulei vegetal

Modalitate de preparare:

  1. Pune coastele pe masa de lucru, amestecă toate condimentele măcinate și freacă bine carnea cu ele, apoi cu ulei de măsline.
  2. Acoperă carnea și las-o la marinat cel puțin câteva ore.
  3. Încinge cuptorul la 200 de grade.
  4. Încinge uleiul vegetal și rumenește coastele ușor pe toate părțile.
  5. Pune coastele pe un gratar deasupa unei tăvi  și frige-le timp de 10-12 minute, până se pătrund.
  6. Imediat ce este făcută carnea, se lasă să se odihnească 10 minute, apoi se taie în porții individuale și se servește cu tabule sau garnitură de orez.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE