Feluri principale Peste

Curry cu creveți, cocos și roșii

Meniu extra aromat în doar 20 de minute. Iată cât de ușor poți impresiona musafirii pretențioși.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei vegetal
  • 1 ceapă medie, feliată subțire
  • 2 căței de usturoi, feliați subțire
  • 1 ardei iute verde, curățat de semințe și feliat
  • 3 linguri pastă de curry
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 200 ml stoc de legume
  • 200 ml cremă de nucă de cocos
  • 350 g creveți
  • coriandru proaspăt
  • orez pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o tigaie mare.
  2. Se prăjește ceapa, usturoiul și jumătate din cantitatea de ardei timp de 5 minute sau până când se înmoaie.
  3. Se adaugă pasta de curry și se menține pe foc nu mai mult de 1 minut.
  4. Se adaugă stocul de legume, crema de cocos și piureul de tomate.
  5. Fierbeți totul pentru 10 minute.
  6. Adăugați creveții și fierbeți timp de 3 minute.
  7. La final adăugați restul cantității de ardei și presărați coriandru proaspăt tocat.
  8. Serviți alături de orez.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE