Carne Feluri principale Mancaruri

Dovlecei umpluți cu carne și verdețuri

Cum să faci un carnivor să mănânce și legume?

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 dovlecei, tăiați pe lungime
  • 2 lingurițe ulei măsline
  • 1 ceapă, fin tocată
  • 1 cățel usturoi, tocat
  • 100 g pesmet
  • 100 g brânză chedar maturată
  • 25 g pătrunjel tocat
  • 170 g carne de porc din cârnați
  • salată pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 ° C.
  2. Folosind o linguriță, scoateți miezul dovleceilor și tocați-l.
  3. Se încălzește uleiul într-o tigaie mare și gătiți ceapa timp de 6-8 minute până se înmoaie.
  4. Se adaugă usturoiul și se fierbe timp de 1 minut.
  5. Se adaugă dovlecelul tocat și se fierbe timp de încă 6 minute.
  6. Îndepărtați de pe sursa de foc și transferați compoziția într-un bol, împreună cu pesmetul, brânza, pătrunjel și carnea de cârnați.
  7. Se amestecă bine toate ingredientele.
  8. Se toarnă amestecul în interiorul dovleceilor și se așează pe o foaie de copt într-o tavă.
  9. Se dă la cuptor pentru 25-30 de minute, până când dovleceii sunt fragezi, iar umplutura este aurie.
  10. Se servesc alături de o salată.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE