Bucatarii internationale Carne Feluri principale

Enchiladas cu carne de curcan

enchiladas de curcan

Cină mexicană în familie cu enchiladas cu carne de curcan.

Dificultate:  ușor

Timp de preparare : rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 linguriță ulei floarea soarelui
  • 500 g carne curcan tocată
  • 1 ceapă medie, fin tocată
  • 1 ardei galben, fără semințe și feliat subțire
  • 400 g roșii tocate
  • 400 g fasole roșie în sos iute
  • 1 lingură suc proaspăt de lămâie
  • 2 linguri coriandru tocat
  • 6-8 tortilla
  • 50 g brânză Cheddar
  • salată ( optțional )

Modalitate de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 220 grade.
  2. Încingeți uleiul într-o tigaie antiaderentă și prăjiți carnea de curcan și ceapa împreună cu ardeiul gras.
  3. Mențineți pe foc timp de 5 minute, amestecând constant.
  4. Adăugați roșiile și boabele de fasole.
  5. Lăsați focul la mic și fierbeți timp de 10 minute amestecând în mod regulat.
  6. Îndepărtați de pe sursa de foc și stropiți cu suc de lămâie și adăugați frunzele de coriandru.
  7. Plasați câte o tortilla într-o tigaie, adăugați umplutura preparata și rulați.
  8. Repetați operațiunea până la epuizarea ingredientelor.
  9. Plasați vasul în cuptor timp de 15 minute.
  10. Serviți enchiladas de curcan cu salată asortată la alegere și cu sos salsa.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE