Feluri principale Peste

FIle de pește cu pesto și prosciutto

Oferă un plus de aromă peștelui alb folosind pesto și câteva felii de prosciutto crudo.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 fileuri pește alb
  • 4 felii prosciutto
  • 200 g smântână
  • 3 linguri pesto de busuioc
  • 25 g parmezan
  • 1 lingură nuci de pin
  • pâine prăjită pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Asezonați peștele cu sare și piper și înveliți-l în câte o felie de prosciutto.
  3. Așezați fileurile într-un vas de copt.
  4. Turnați smântâna deasupra bucăților de pește.
  5. Adăugați sosul pesto printre fileuri.
  6. Presărați puțin parmezan pe deasupra.
  7. Introduceți la cuptor pentru 15-20 de minute.
  8. La jumătatea timpului de preparare adăugați nucile de pin.
  9. Serviți cu felii de pâine prăjită.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE