Carne Fripturi Mancaruri Tocanite

Curcan cu varză roșie

curcan cu varza rosie

Curcan cu varză roșie slow cooker. Gătește inteligent.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: îndelungat

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură boia dulce
  • 700 g curcan fără piele
  • 400 g fasole cannelilini din conservă, scursă și limpezită
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingură tarhon sau pătrunjel uscat
  • oase de curcan ( opțional )
  • 500 ml suc mere
  • 200 g varză roșie, cotorul scos și tăiată fideluță
  • 1 fâșie lungă coajă de lămâie, fără pielița albă
  • sare și piper
  • frunze de pătrunjel tocate, pentru servit

Modalitate de preparare:

  1. Frecați uniform carnea de curcan cu boiaua, apoi plasați-l în oala pentru gătire lentă ( slow cooker ).
  2. Adăugați fasolea, distribuind-o în jurul cărnii, apoi adăugați foile de dafin, tarhonul și oasele de curcan.
  3. Turnați deasupra sucul de mere, asigurându-vă că boabele de fasole sunt complet acoperite.
  4. Asezonați cu sare și piper.
  5. Acoperiți oala cu capacul și fierbeți timp de 3 ore și jumătate pe treapta HIGH, până când ce din carne iese zeama limpede atunci când o înțepați.
  6. Scoateți carnea din oală, acoperiți-o cu o folie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 10 minute.
  7. Între timp adunați grăsimea de la suprafața lichidului.
  8. Adăugați varza și coaja de lămâie în oală și fierbeți 30 de minute până când se înmoaie varza.
  9. Aruncați foile de dafin și coaja de lămâie.
  10. Serviți cu fâșii de carne și presărați cu pătrunjel.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE