Carne Fripturi Mancaruri Tocanite

Miel picant cu năut

Pregătește un meniu diferit pentru masa de Paște, încearcă o altfel de tocăniță cu miel,  năut și coriandru.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: mediu

Porții: 4

Ingrediente:

  • 700 g carne de miel, tăiată în bucăți mici
  • 400 g roșii
  • 2-3 lingurițe pastă harissa
  • 400 g năut, scurs
  • 1 pumn coriandru tocat

Modalitate de preparare:

  1. Clătiți carnea de miel și uscați-o cu prosoape de bucătărie.
  2. Transferați carnea într-o tigaie mare și încinsă.
  3. Adăugați roșiile din conservă împreună cu sucul .
  4. Adăugați pasta de harissa și condimentați cu sare și piper.
  5. Aduceți preparatul în punctul de fierbere și apoi reduceți focul.
  6. Lăsați carnea să fiarbă timp de 1 oră și jumătate/  1 oră și 45 minute, sau până când aceasta devine fragedă.
  7. Adăugați năutul fiert sau la cutie, scurs de excesul de apă.
  8. Păstrați pe foc pentru încă 5 minute.
  9. Gustați și condimentați dacă mai este necesar.
  10. Adăugați coriandru tocat și serviți alături de garnitură de orez sau cușcuș.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE