Carne Fripturi

Pui la cuptor cu usturoi, cimbru și tarhon

Un preparat ce poate fi servit cu orice garnitură la alegere.

Dificultate: ușor

Timp de prepapare: mediu

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 pui (1,8 kg aproximativ)
  • 1/2 ceapă
  • 4 căței de usturoi
  • 1 frunză de dafin
  • 2 crenguțe de cimbru
  • 1 mic buchte de tarhon
  • 40 g unt nesărat

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 180 de grade.
  2. Așezați puiul spălat  pe o bucată de hârtie de copt și umpleți-l cu toate ingredientele, păstrând puțin unt pentru a-l distribui pe sub piele și piept.
  3. Asezonați bine cu sare și piper.
  4. Introduceți puiul la cuptor, timp de 1 oră și 20 de minute, stropindu-l cu sucul din tavă la fiecare 20 de minute.
  5. Lăsați-l să se odihnească înainte de a fi tăiat.
  6. Serrviți cu cartofi și salată la alegere.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE