Carne Fripturi

Pui umplut cu muștar

Meniu de familie, pentru prânz sau cină alături de o salată verde.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 130 g mozzarella bile, tăiate bucăți
  • 50 g brânză cheddar, rasă
  • 1 linguriță muștar
  • 4 piepți de pui
  • 8 fâșii bacon

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 ° C .
  2. Se amestecă brânza mozzarella împreună cu muștarul.
  3. Se taie o fantă în partea laterală a fiecărui piept de pui, apoi adăugați umplutura de brânză cu muștar.
  4. Înveliți fiecare piept de pui umplut cu 2 felii de bacon – nu prea strâns, dar suficient pentru a ține ruloul.
  5. Asezonați după gust.
  6. Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 20-25 min.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE