Carne Feluri principale Fripturi Mancaruri Tocanite

Gulaș tradițional

Hai să facem un gulaș adevărat!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 800 g pulpă de vită
  • 4 cepe de mărime medie
  • 200 ml bere neagră
  • 1 lingură paprika afumată
  • 400 ml stoc de vită
  • 100 g făină
  • sare
  • piper

Modalitate de preparare:

  1. Tăie carnea în bucăți mici (în cubulețe), apoi presară deasupra făina albă și paprika.
  2. Feliază ceapa și pune un vas cu un strop de ulei de măsline la încins.
  3. Adaugă ceapa, lasă focul la mic și completează cu puțină apă.
  4. Lăsă ceapa să fiarbă 10-15 minute la foc mic.
  5. Adaugă bucățile de carne și fierbe pentru 15 minute.
  6. Toarnă în vas berea neagră și stocul de vită.
  7. Acoperă vasul cu un capac și lasă gulașul să fiarbă 60 de minute.
  8. Lasă carnea să se odihnescă încă 10 minute înainte de a fi servită.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt oferite cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE