Carne Feluri principale Legume Mancaruri Tocanite

Mâncare de pui cu fasole

Astăzi vă propunem un preparat cu  un conținut scăzut de grăsimi.

Dificultate: ușor

Timp de prepapare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 400 g carne de pui, tăiată în bucăți
  • 1 ceapă fin tocată
  • 3 morcovi, tocați
  • 3 tije apio, tocate
  • 2 crenguțe cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 600 ml stoc de pui
  • 2 X 400 g fasole albă la conservă
  • pătrunjel tocat pentru servit

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o tigaie și se prăjește carnea de pui, până se rumenește ușor.
  2. Se adaugă legumele și se continuă prăjirea câteva minute în plus.
  3. Adăugați ierburile aromatice și stocul de pui.
  4. Aduceți în punctul de fierbere.
  5. Amestecați, acoperiți vasul cu un capac și lăsați pe foc 40 de minute.
  6. Adăugați fasolea în tigaie, apoi fierbeți pentru încă 5 minute.
  7. La final adăugați pătrunjelul și serviți cu pâine proaspătă.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE