Bucatarii internationale Carne Mancaruri Tocanite

Carne de porc cu fasole

Fasolea verde, mereu o alegere gustoasă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 300 g carne de porc
  • 200 g fasole verde
  • 1 cățel de usturoi
  • 2 lingurițe sos de soia
  • un praf de sare
  • un praf de zahăr
  • piper măcinat după gust
  • 70 ml supă carne
  • 1/2 linguriță amidon de porumb

Modalitate de preparare:

  1. Carnea de porc se taie în fâșii, iar fasolea se taie în bucăți mici.
  2. Se zdrobește cățelul de usturoi și se prăjește împreună cu bucățile de carne pentru 3 minute.
  3. Se adaugă legumele și condimentele.
  4. Se călesc ingredientele pentru 5 minute, timp în care se amestecă continuu.
  5. Se adaugă zeama de carne și se aduce preparatul în punctul de fierbere.
  6. Lăsați amestecul să se odihnească și între timp amestecați amidonul nu apă rece și legați sosul cu această compoziție.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE