Bucatarii internationale Legume Mancaruri

Curry cu fasole verde

Legume aromatizate, perfecte pentru masa de prânz și un meniu condimentat.

Dificultate: ușor

Timp de prepapare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci champignon
  • 3 morcovi
  • 3 ardei chilli verzi
  • 3 cepe
  • 2 căței de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 praf cardamom
  • piper
  • 1 linguriță chimion
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 750 g fasole verde
  • sare
  • 120 g iaurt
  • 100 g nuci

Modalitate de preparare:

  1. Curățați ciupercile și tăiați-le în sferturi.
  2. Curățați morcovii și dați-i pe răzătoarea mare.
  3. Ardeii chilli tăiați-i în jumătătți, îndepărtați semințele și tocați-i mărunt.
  4. Descojiți ceapa și usturoiul, apoi tăiați-le cuburi.
  5. Încingeți uleiul într-o tigaie și căliți ceapa, usturoiul, ardeii chilli, cardamomul, un praf de piper și chimionul.
  6. Adăugați ciupercile împreună cu morcovii și 130 ml apă fierbinte.
  7. Curățați fasolea și adăugați-o peste amestecul de legume.
  8. Acoperiți vasul cu un capac și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
  9. Asezonați cu sare și piper, luați tigaia de pe sursa de foc și adăugați iaurtul.
  10. Amestecați și adăugați nucile.
  11. Serviți preparatul cald.

Opțional pentru un plus de savpare, puteți adăuga câțiva creveți prefierți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE