Bucatarii internationale Carne Mancaruri Tocanite

Curry cu pui și cartof dulce

Cină cu aromă indiană și extrem de gustoasă prin adăugarea cartofului dulce.

Dificultate: mediu

Timp de preparare: ușor

Porții : 4

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei floarea soarelui
  • 1 ceapă tocată
  • 450 g piept de pui fără os și fără piele, tăiat în bucăți
  • 165 g pastă Korma
  • 2 căței de usturoi
  • 500 g cartofi dulci, tăiați în bucăți mici
  • 400 g roșii tocate la conservă
  • 100 g baby spanac
  • orez basmati pentru servire

Modalitate de preparare:

  1. Încălziți uleiul într-o tigaie și căliți ceapa până când se înmoaie, timp de 5 minute.
  2. Măriți ușor flacăra și adăugați bucățile de pui. Mențineți pe foc până când devin ușor maronii.
  3. Adăugați pasta de curry și usturoi și gătiți timp de 2 minute peste care turnați 100 de ml de apă calduță, cartofii dulci  și roșiile.
  4. Fierbeți 20-30 de minute până când puiul este gătit iar legumele fragede.
  5. Puteți completa cu încă 100 ml apă.
  6. Gustați și asezonați după gust, iar la final încorporați spanacul.
  7. Îndepărtați de pe sursa de fo și serviți preparatul cadl și însoțit de orez basmati.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE