Bucatarii internationale Carne Mancaruri Tocanite

Linte cu cârnați

Lintea, mereu gustoasă și spectaculoasă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei măsline
  • 400 g cârnați
  • 1 ceapă fin tocată
  • 1 cățel de usturoi, zdrobit
  • 1 ardei roșu, feliat
  • 250 g linte
  • 150 ml stoc legume
  • 120 ml vin roșu

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o tigaie și se rumenesc cârnații.
  2. Scoateți cârnații într-o farfurie, iar în uleiul din tigaie adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul.
  3. Mențineți pe foc timp de 5 minute până când acestea se înmoaie.
  4. Adăugați în tigaie, lintea, cârnații, stocul de legume și vinul.
  5. Aduceți în punctul de fierbere și lăsați pe foc timp de 20 de minute, până când s-au înmuiat.
  6. Serviți preparatul cu pâine proaspătă.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE