Legume Mancaruri Slowly Veggie Vegetarian

Linte picantă cu cartofi

Meniu vegetarian, picant și sățios, ideal pentru masa de prânz.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 ceapă tocată
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 700 g cartofi, tăiați în bucăți
  • 4 morcovi, feliați
  • 2 păstârnaci, feliați
  • 2 linguri pastă de curry
  • 1 1/3 l stoc legume
  • 100 g linte roșie
  • 1 buchet mic coriandru, tocat
  • iaurt cu conținut mic de grăsime

Modalitate de preparare:

  1. Încălziți uleiul într-o tigaie și fierbeți ceapa și usturoiul la foc mediu, timp de 3-4 minute până când se înmoaie, amestecând din când în când.
  2. Adăugați cartofii, morcovii și păstârnacul și continuați să gătiți timp de 6-7 minute, până când legumele devin aurii, având grijă să amestecați frecvent.
  3. Încorporați pasta de curry, turnași supa de legume și aduceți în punctul de fierbere.
  4. Reduceți focul la mic, adăugați lintea, acoperiți vasul cu un capac și fierbeți timp de 20 de minute, până când lintea și legumele sunt fragede.
  5. Adăugați coriandru, asezonați după gust și mențineți pe foc pentru încă 1 minut.
  6. Serviți cu iaurt și pâine.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE