Mancaruri

Omletă cu legume

Răspunsul potrivit pentru ”Ce mâncâm la micul dejun?” Omletă cu legume și sos de soia.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 1

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 1 albuș
  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • 2 mâini amestec legume congelate
  • 1 lingură sos de soia

Modalitate de preparare:

  1. Bateți oul cu albușul și asezonați după gust.
  2. Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați legumele.
  3. Mențineți pe foc până devin ușor moi.
  4. Adăugați sosul de soia și amestecați.
  5. Adăugați oul bătut și lăsați-l pe foc până când se gătește.
  6. Întoarceți cu o spatulă.
  7. Montați pe farfurie și serviți alături de o salată.â

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE