Bucatarii internationale Mancaruri

Reteta frantuzeasca de pui cu mazare si bacon

  1. Într-o tigaie mare, prăjește baconul timp de 3 minute la foc mediu, până când grăsimea este eliminată și șunca devine aurie.
  2. Transferă baconul într-un castron și păstrează grăsimea în tigaie.
  3. Adaugă carnea de pui și prăjește câte 4 minute pe fiecare parte.
  4. Împinge carne de pui pe margine pentru a adăuga usturoiul și ceapa verde.
  5. Menține pe foc pentru 30 de secunde, apoi adaugă supa de pui, acoperă cu un capac și lasă să fiarbă 15 minute.
  6. Mărește flacăra și adaugă mazărea congelată și lasă să fiarbă pentru 4 minute.
  7. Verifică dacă puiul este gata și adaugă smântâna înainte de a îndepărta vasul de pe sursa de foc.

Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

reteta_frantuzeasca_de_pui_cu_mazare_si_bacon.jpg

  • 6 felii bacon, tocat
  • 8 pulpe de pui fără piele
  • 2 căței usturoi, feliați
  • 1 legătură ceapă verde, tocată mărunt
  • 300 ml supă pui fierbinte
  • 250 g mazăre congelată
  • 1 salată verde, tocată mărunt
  • 2 linguri smântână
Pregătește o rețetă incredibil de gustoasă, cu miros franțuzesc.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE