Mancaruri

Rulouri de vita cu legume

  1. Curățați carnea de tendoane și tăiați-o în felii subțiri.
  2. Condimentați cu sare și piper.
  3. Bateți fiecare felie de carne cu un ciocan pentru snițele.
  4. Ungeți-le cu muștar apoi adăugați câte un strat de ceapă tocată și o felie de castarvete murat.
  5. Rulați feliile de carne și prindeți fiecare rulou cu o scobitoare.
  6. Prăjiți rulourile obținute în ulei încins, întorcându-le pe toate părțile până sunt complet rumenite.
  7. Adăugați în tigaie restul legumelor tăiate în bastonașe, legumele tăiate în cuburi, foaia de dafin și o ceașcă cu apă.
  8. Potriviți cu sare și piper.
  9. Acoperiți vasul cu un capac și lăsați să se gătească pentru 35 de minute la foc potrivit.
  10. Serviți preparatul cald cu câte 1 lingură de smântână.

Credit Foto: Fotolia/ azurita

Poza principala

rulouri_de_vita_cu_legume.jpg

  • 800 g antricot de vită
  • 4 castraveți murați
  • 1 ceapă
  • 2 roșii
  • 1 morcov
  • 1 fir praz
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 2 linguri muștar
  • 1 foaie dafin
  • 150 g smântână
  • 100 ml ulei
  • 2 fire rozmarin
  • sare
  • piper
Combină proteina animală și legumele într-o modalitate ingenioasă și gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE