Mancaruri Peste

Somon la cuptor cu cartofi și fenicul

Cartofi crocanți, fenicul și somon la cuptor într-un timp de preparare scurt.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 350 g cartofi, tăiați felii subțiri
  • 1 bulb fenicul tăiat în felii subțiri
  • 2 fileuri somon, fără piele
  • 2 linguri măsline
  • 1/2 lămâie tăiată în felii

Modalitate de preparare:

  1. Încingeți cuptorul la 200 de grade.
  2. Combinați cartofii împreună cu feniculul și 1 lingură de ulei de măsline.
  3. Aranjați legumele într-o tavă de cuptor.
  4. Introduceți vasul în cuptor pentru 15 minute.
  5. Întoarceți legumele și plasați bucățile de somon peste ele.
  6. Coaceți pentru încă 15 minute.
  7. Între timp amestecați 1 lingură de ulei de măsline cu măslinele și aruncați-le peste preparat cu 5 minute înainte de a fi scos din cuptor.
  8. Serviți cu felii de lămâie.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE