Carne Feluri principale Fripturi Mancaruri

Mușchi de porc în lapte

Mușchiuleț de porc cu salvie și alte arome.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 800 g mușchi de porc
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 4-5 frunze de salvie
  • 500 ml lapte integral
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • sare de mare
  • piper măcinat

Modalitate de preparare:

  1. Frecați carnea cu sare și piper pe toate părțile.
  2. Frigeți mușchiul de porc într-o tigaie încinsă, câte 5 minute pentru fiecare parte.
  3. Tocați ceapa, usturoiul și frunzele de salvie, apoi adăugați-le peste carne.
  4. Acoperiți cu laptele încălzit în prealabil  și gătiți 40 de minute la foc moderat.
  5. La final presărați pătrunjelul proaspăt tocat.
  6. Serviți preparatul cald cu garnitură de orez sau legume verzi.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt oferite cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE