Feluri principale Paste

Paste cu fructe de mare în 20 de minute

Rapid, gustos și sățios. Farfuria ideală pentru o petrecere imprevizibilă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 linguriță ulei măsline
  • 1 ceapă tocată
  • 1 cățel usturoi, tocat
  • 1 linguriță paprika
  • 400 g roșii tocate
  • 1 l stoc de pui
  • 300 g paste tip tagliatelle (la alegere)
  • 250 g mix fructe de mare
  • 1 mână pătrunjel tocat
  • felii de lămâie (pentru a servi)

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-un wok, apoi se gătesc ceapa împreună cu usturoiul la foc mediu timp de 5 minute până se înmoaie.
  2. Se adaugă boiaua de ardei, roșiile și stocul de pui, apoi se aduce în punctul fierberii.
  3. Lăsați focul la mic, adăugați pastele și fierbeți timp de 7 minute, amestecând din când în când pentru a evita lipirea pastelor.
  4. Se adaugă fructele de mare și se fierbe încă 3 minute, până când totul este încălzit și pastele fierte.
  5. Asezonași după gust.
  6. Presărați pătrunjel tocat la final și serviți cu felii de lămâie.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE