Carne Feluri principale Mancaruri

Porc cu ghimbir și miere de albine

Conținut scăzut de grăsimi, aromat și sățios.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 2 mâini tăiței tip noodless
  • 2 lingurițe făină de porumb
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingură miere de albine
  • 1 lingură ulei floarea soarelui
  • 250 g mușchiuleț de porc, tăiat cuburi
  • 1 bucată ghimbir cât dimensiunea degetului mare, fin feliat
  • 2 căței de usturoi, tocați mărunt
  • 1 ardei verde, fără semințe feliat
  • 100 g fasole verde
  • semințe de susan

Modalitate de preparare:

  1. Aduceți un vas cu apă la fiert și adăugați tăițeii.
  2. Gătiți-i conform instruncțiunilor de pe cutie.
  3. Între timp amestecați făina de porumb cu 1 lingură de apă, sos de soia și miere.
  4. Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
  5. Adăugați carnea de porc și prăjiți timp de 2 minute, până când se rumenește peste tot.
  6. Se adaugă ghimbirul, usturoiul, ardeiul verde și fasolea păstai.
  7. Fierbeți încă 2 minute.
  8. Reduceți focul și adăugați amestecul de miere și soia, amestecând continuu.
  9. Distribuiți tăițeii în boluri și adăugați deasupra amestecul de carne.
  10. Presărați câteva semințe de susan pe deasupra și serviți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE