Carne Feluri principale Mancaruri

Pui cu caise

Ingrediente simple pentru un gust unic și o experiență culinară la tine acasă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 cepe, feliate
  • 600 g pui, tăiat în bucăți
  • 4 caise mari, tăiate în două, fără sâmburi
  • 250 ml stoc de pui
  • 2 lingurițe gem de caise
  • piper măcinat

Modalitate de preparare:

  1. Căliți ceapa la un foc mediu într-un pic de ulei de măsline până se înmoaie.
  2. Se adaugă carnea de pui și se gătește până devine maro pe ambele părți. Acest lucru ar trebui să ia aproximativ 5 minute.
  3. Se toarnă stocul de pui și amestecați pentru a permite sucurilor din tigaie să se combine cu stocul de pui.
  4. Mixați caisele pentru a obține un piure cremos. Ar trebui să aveți 1 cană de piure de caise.
  5. Se adaugă piure de caise peste pui și se amestecă.
  6. Fierbeți la foc mic timp de aproximativ 2 minute sau până când puiul este gătit.
  7. Se adaugă gemul de caise întregi și piper după gust.
  8. Gustați sosul și ajustați în cazul în care este necesar, adăugând o notă mai mare de gem dacă este necesar.
  9. Sosul de caise ar trebui să fie gros, gustos și lucios.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE